New in

Kolla vad jag hittade igår på skorean! 99 kr kostade dem och det är nästan ofattbart enligt mig! 
Inte för att jag tror att jag kommer använda dessa speciellt mycket men de är ju snygga i skohyllan iallafall! ;)


Valborg

Igår gjorde vi två prov i skolan, och det var en sån lättnad när dem var gjorda. Dock har jag en hel lista jag ska göra innan sommarlovet kommer så jag är inte helt ledig ändå, men jag känner ingen sådan press som man gör när man har ett viktigt prov framför sig. Nästa prov är nog nationella i matte sen nationella i so, men det är vad jag vet nu och jag är inte förvånad om någon lärare lägger in något prov mellan dessa. 
På tal om annat så är det ju Valborg idag och det firas med lite festligheter framåt kvällen. Vad ska ni göra idag på Valborg?

Pannkakskalas


Ställde mig för att göra pannkakor när jag kom hem idag. Det passade utmärkt efter denna långa tisdag.
Jag märker själv att bloggen påverkas av att det är så himla mycket i skolan nu i slutet av nian, har en hel lista med saker som ska lämnas in innan vi slutar så jag har en del att göra. Men jag hoppas ni hänger med ändå! Träningen påverkas också, men längtar tills i sommar då man kan dra till gymmet vilken tid som helst och ut och springa på morgonen innan frukost. 
Idag blir det massa pluggande till religionsprovet imorgon, vi har prov på alla religionerna då vårt slutbetyg avgörs. Så jag känner lite press för att få bra resultat. 
Hoppas ni har haft en bra onsdag!