Planer med mitt rum

Okej, här kommer ett ganska långt inlägg om mitt rum som ännu inte är färdigrenoverat eftersom jag vet att många undrar hur det ser ut, när det kommer bli färdigt osv. 
Vi köpte detta huset, som ligger lite utanför stan, 2011 och insåg ganska snabbt att detta var ett stort renoveringsobjekt. Vi insåg efter en tids renovering, när vi bland annat hade rivit ner den hemska entrén som endast stod på några pinnar, att vi hade svamp i balkarna under golvet på grund av fukt som hade trängt sig in där en gång i tiden. Detta var inget som framkom när vi var och kollade på huset, troligtvis visste inte ens de dåvarande husägarna om det. Iallafall så var det bara att sätta igång och riva ut golvet i hela huset. Vi hade alltså jordgolv här inne (hemskt). Förrutom detta arbetet så har vi byggt till ungefär en tredjedel av huset, höjt taket någon meter och ja, renoverat i princip allt. Såå, efter några års arbete, tre år för att vara exakt, blev det äntligen dags att flytta in hit! Vi sålde huset som jag har växt upp i, vilket var ett väldigt stort steg, men inget jag ångrar idag (lite kanske, eftersom jag inte har haft ett eget rum på två år nu). Iallafall, så har min pappa gjort det mesta av denhär renoveringen själv, med lite hjälp av oss förstås. Så det är därför det har tagit en sån himla lång tid och nu verkar det nästan lite som att han har tröttnat på att renovera, vilket man verkligen kan förstå. Min systers rum blev klart för ungefär 1,5 år sedan och det var skönt för då fick jag i alla fall ha tv-rummet för mig själv. Hallen mellan våra rum och toaletten som vi har även den på övervåningen har blivit klara nyligen och det har gått före mitt rum, även om det inte var tanken egentligen. 
Här får ni en bild på hur mitt rum ser ut idag! 
Det ni ser här är alltså i princip hela mitt rum och något som är början på en vägg till förrådet i mitt rum. Jag har ju ett förråd på ena sidan och min garderob på andra sidan. 
Här är då min garderob som vi snart kan börja måla! Vi köpte förresten färg första veckan, jag har nämligen bestämt att jag ska ha en fondvägg då en ska vara Victoria's secretrandig och resten ska vara vitt. 
Nu ser den ljusrosa väldigt vit ut på denna bilden men det är alltså dessa färger som jag ska ha på en av väggarna. Det kommer bli så bra! Men eftersom det är lite pilligt och en hel del jobb med att måla ränder så hoppas jag på att vi kan börja med det snart. 
 
Jag har ju också, såklart, kollat ut lite möbler som jag ska köpa till sen! Jag har till och med ritat upp en skalenlig ritning på hur jag ska sätta möblerna, det gäller ju att allt får plats när det väl ska flyttas upp så att det inte blir några problem. 
 
Direkt när man kommer in till mitt rum ska jag ha denhär byrån till höger.
Över denna ska jag ha min TV och det är därför jag behöver denna för att sätta min dvd/blueraybox där på. Jag tror även att denna kommer passa in jättebra eftersom den är väldigt lik mitt sängbord. Lådor att förvara saker i kan man ju aldrig ha för mycket heller!
 
Nu kommer vi in till min garderob där jag även ska ha mitt sminkbord. Därför så tänkte jag köpa detta bordet för att sätta mot min VS-vägg.
Detta är det ultimata sminkbordet enligt mig! Det är lagom stort, det har en glasskiva på så att det är lätt att torka av när man spiller smink osv. och det har även en låda där man kan lägga smink så att man inte har onödigt mycket framme. 
 
Över detta så ska jag, såkart, ha en spegel som jag kan sminka mig i, och jag vill även ha bra belysning vilket jag definitivt kommer få med dessa lamporna!
 
Jag längtar så mycket som ni kanske förstår! Ser så mycket fram emot när jag kan visa er här på bloggen!Kom ihåg mig?