läskig radio

Sitter här vid köksbordet precis bredvid vår radio. Och ibland helt plötsligt kan den sättas på, och volymen höjs! Fett läskigt! Jag tror faktiskt på andar lite ibland, hehe.

bad uppdate

Sitter här med en kopp varm choklad och väntar på att mamma ska komma hem med ost, hehe.
Borde verkligen plugga, men orkar inte. Ingen nyhet, nej. Vi har prov på fredag, om ljudet och hörseln... Men jag fattar inte varför man ska kunna alla öronens delar? Jag ska ändå inte bli öronläkare liksom. Idag gjorde vi pizza på hemkunskapen, chill jao!

kommentar

Bra skrivet!
Julie om valpar hittades i container:
Jag håller VERKLIGEN med dej, djurplågeri är det värsta som finns, kan ni gissa vad dom gör i kina med hundarna? Dom tar dom i bakbenen och slänger dom i marken, är det någon mer eller är det bara jag som tycker det är fruktansvärt? Djur har faktiskt ett liv, dom kan c.a 200 ord, och är lika kloka som ett 5:årigt barn! Som en människa, right ? alla djur / människor m.m är lika mke världa, spelar ingen roll hur man ser ut eller något annat. 
Jag far så otroligt illa av att se bilder på skadade djur osv. jag får tårar i ögonen, och mår inte bra alls. så alla ni där ute som är djurplågare, LÄGG AV ! det är inte coolt, häftigt, roligt eller någinting, ni förlorar bara själva på det! Snälla? Djur föds inte för att bli misshandlade och va otrygga, dom föds för att få kärlek och värme.
Tack för mej, det va min åsikt, och jag hoppas någon håller med mej.