Breakfast


Detta blir dagens frukost innan jag beger mig till gymmet för ett benpass. Denhär dagen kommer bli bra, för jag börjar inte förräns 12.45 och slutar 15.50, efter det ska jag umgås med mitt hjärta hela dagen och imorgon är det första december vilket betyder att första luckan i adventskalendern får öppnas!

Första advent

Idag är det alltså första advent och det betyder att det är ungefär 3 veckor kvar till julafton. Den mysigaste högtiden är här! Stjärnorna är uppe i fönstrena och första ljuset är tänt. Nu kommer veckorna gå snabbt. 
 
Igår så överraskade pojkvännen mig med jacuzzibad och han hade även beställt mat till oss som stod framme när jag kom. Världens gosigaste♥
Idag var det först planerat att jag skulle gå på julskyltningen men jag tror jag prioriterar gymmet istället. Sen måste även plugget få lite tid eftersom jag har en hel del uppgifter och prov på gång. Får gå på julmarknaden den 11-13 december, den brukar vara lite roligare att gå på. Då kommer ju faktiskt Mollie Lindén hit till lilla Nybro!

Min dag i bilder