Gold from the woods

Igår var jag och mitt hjärta på picknik, jättemysigt som vanligt! Vi åkte ut till skogen och hade faktiskt turen att även hitta lite kantareller där, jag har tjatat och tjatat den senaste månaden om att jag vill ut och plocka kantareller så det var faktiskt kul att vi hittade några. Det som var mindre kul var att rensa dem, men det gick rätt snabbt eftersom det inte var så jättemånga. Det räckte precis till tre mackor; en till mig, en till mamma och en till pappa och det var väldigt uppskattat.♥
 

Plans

Hej!
Hörrni, dagarna bara rullar ju förbi? Börjar bli som vanligt och man börjar komma in i sina rutiner igen. Idag händer det dock något som bryter mot rutinerna, vi ska nämligen till Kalmar med klassen hela dagen vilket kanske i allafall är lite roligare än att sitta i skolbänken. Imorgon får vi dessutom våra nya datorer, äntligen. Känns som att det kommer göra detta året lite enklare och lite bättre. 
Måste förresten berätta att jag var på ett sånt sjukt jobbigt (men samtidigt sjukt kul) pass på friskis i måndags. Intervall flex, några av er kanske har hört om det förrut men det innebär alltså att man kör uppvärmning i ca 10 min, olika slags intervaller i 30 minuter för att sedan ha en ordentlig strech (flex) på ca 20 minuter. Det kändes verkligen som att jag skulle dö eftersom jag inte har hållt igång så hårt nu under sommaren, men det var väldigt kul! Fick dessutom väldigt mycket träningsverk, framförallt i benen, efter passet och det gjorde det inte bättre att vi hade världens fyspass på idrotten igår, haha!
Idag efter skolan tänkte jag och Ottilia stanna i Kalmar efteråt för lite shopping! Jag fick för ett tag sen reda på att de säljer NYX på H&M, vilket är något jag absolut ska kika in. Kan dock tänka mig att det tar slut rätt snabbt när de kommer in. Vi får se helt enkelt! Passade ju bra nu annars eftersom min foundation är slut (pressade ur det sista ur den idag) och jag har hört att de ska ha en foundation som är väldigt bra!
Hoppas ni får en kanondag♥
 

My fault

Hej på er mina trogna läsare!
Den här veckan har det verkligen inte varit någon bloggvecka för min del, det har nämligen varit första veckan i skolan! Nu går jag andra året på gymnasiet och det känns bara galet att vi vid jullovet har kommit halvvägs. Detta läsåret väntas det fysik och kemi som är nytt men samtidigt något lite mer spännande, nämligen retorik som är ett av mina individuella val.
Första veckan har som vanligt varit väldigt chill, vi har haft två lektioner på hela veckan vilket kändes ganska lagom faktiskt, haha! Resten av dagarna har vi bara tagit det lugnt och gjort lite andra roligheter. Veckan som väntas är dock fullsmäckad med lektioner, förrutom på onsdag då vi ska vara i Kalmar hela dagen. Eftersom vi är i Kalmar då vi egentligen skulle fått våra datorer så får vi de antagligen på torsdag istället. Ska bli väldigt spännande faktiskt eftersom detta är helt nytt på vår skola. 
 
I fredags umgicks jag med Felix hela dagen och kvällen, igår drog jag, mamma och pappa faktiskt in till Borgholm en sväng för att de inte har hunnit smaka Julias helt underbara hamburgare. Typiskt nog hade all deras mat tagit slut (haha, ja, det är gott) så vi fick äta på deras andra restaurang uppe i stan istället, och det gjorde inte mig något! Så himla gott där också.