Nails

Igår fixade jag iordning mina naglar och tog bort mina gelenaglar som höll i 1,5 månad ungefär. När en av naglarna började lossna så valde jag att ta bort alla. Men det behövdes en del produkter för det så det var jag och inhandlade igår.

Detta var alltså det som behövdes för att ta bort gelén och göra mina riktiga naglar fina igen.
Jag fick börja med att fila ner gelén så att den blev lika lång som den äkta nageln. Efter det satt jag med fingrarna i en skål med lösnagelborttagningsmedel i ca en kvart för att sedan försöka peta bort lösnaglarna. En del av de äkta naglarna gick av tyvärr men de flesta klarade sig ganska bra! Efter det filade jag lite på naglarna så att de blev snygga, på med nagelförstärkning eftersom mina riktiga naglar är riktigt tunna och svaga. Sedan köpte jag även en vit penna för att måla under nageltipparna för att de skulle bli vitare. 


Femårskalas

Ikväll har jag varit på mitt kusinbarns kalas då han fyller 5 år. Vi åt supergoda tacorullar och fina tårtor till efterrätt! Nu har jag nyss kommit hem och ska sätta mig med plugget då proven börjar komma inrullandes. 


Yesterday

Igår var jag med syrran på gymmet och vi körde ett ben/rumppass där hon visade mig lite av hennes övningar som hon brukar göra. Det var tacksamt eftersom min bortförklaring till gymmet ofta är att jag inte vet vad jag ska göra för övningar eller vad jag ska göra för pass. Men nu vet jag lite mer! Och nästa gång kör vi kanske armar då så jag har ett program för det med... Det är ju en bra början iallafall!