Bästa Emma


Har precis varit och fixat håret hos Emma, så nu är det färdigt för kvällen! Och det blev hur bra som helst. Tusen tack Emma! 
Nu är jag på väg hem och det väntas lite förberedelser inför kvällen. 

Näst sista dagen 2015


Som rubriken lyder så är det ju faktiskt den 30 december idag och det betyder att det bara är en dag kvar imorgon också på detta året.
Den här dagen kommer bestå av mycket förberedelser inför imorgon. Bland annat ska jag måla mina naglar silvriga, dränka mig i brun utan sol och bestämma sminkning osv. Frisyr har jag redan bestämt och det är Emma som kommer få ta över det jobbet. Så snäll är hon! 
Jag känner mig ganska redo inför 2016. Jag kommer fylla 17 år, min pojkvän och bästa vän fyller 18 och i oktober blir det förhoppningsvis en utlandsresa. Jag kommer ha avklarat första året på gymnasiet och påbörja det andra, vilket är ett steg närmre studenten!

Gucci perfumes


Dessa söta små parfymer fick jag av mamma och pappa i julklapp, och det var nog en av de bästa julklapparna detta året. Det är små parfymflaskor av dofterna Flora by Gucci, Flora by Gucci Gorgeous Gardenia, Gucci Guilty, Gucci Guilty Black och Gucci Premiére.
Alla doftar helt underbart och det gör dessa till mina nya favoriter!