Some exercises

Här kommer bilder på några av övningarna jag och Wilma gjorde på gymmet igår! 

Jag och syster övar på chins och den här maskinen är perfekt för träning! Här kan du ta bort ett antal kilo från din egna vikt så att du börjar att dra upp tex halva din vikt och sen kan du göra det tyngre när du känner dig redo för det. Till slut klarar du hela dig förhoppningsvis!

Passade på att öva på dips med när jag ändå var igång...


Den här övningen gillar jag! Kommer inte riktigt ihåg vad den heter nu men ni ser ju vad den går ut på, den tränar mest övre rygg.

Gymmet väntar även idag då jag har tänkt mig lite kondition framåt kvällen. Så skönt att träna på helgen när man har hela dagarna på sig och kan gå till gymmet precis när man vill och känner för det. 
Jag har precis övningskört hem mitt hjärta och nu sitter jag med en biologiuppgift som ska vara inlämnad på torsdag. Skulle behöva räkna lite matte med då jag har prov i det nästa vecka.

Elizabeth Arden beautiful color mascara

Här är alltså resultatet från min nya mascara! Här har jag inte böjt fransarna innan eller gjort något speciellt med dem efteråt så detta är alltså resultatet efter två lager. Positivt är att jag bara behövde dra med borsten ett drag på fransarna för att se ganska stor skillnad med en gång. Nu har jag inte provat att tvätta bort den heller så jag vet inte alls hur den är då, om den kladdar mycket osv. Men änsålänge är jag verkligen nöjd! Dock vet jag inte om den är värd originalpriset som är ca 270;-, jag köpte den på rean för 119;- och det tycker jag verkligen den är värd! 
 
Observera att jag inte alls är sminkad, därav mina mörka ringar runt ögonen. 

Gym time

Dagen har börjat bra!
Vaknade vid 7 pga en hund som ville hoppa ner från sängen, och sen kunde jag inte somna om. Jag gick istället upp, klädde på mig och sen gick jag ut med två av hundarna. Vi är ju hundvakter till två Collies just nu, så jag tog dem på en promenad så Casey fick va lite för sig själv ett tag. När jag kom hem åt jag frukost och nu vid nio ska jag bege mig mot gymmet med Wilma! Vi får se om det blir armar/övre rygg eller mage/rygg som väntar idag. 
Hoppas ni har en lika bra lördagsmorgon som jag!