Shopping

Hej på er!
Det känns som att shopping är det enda jag skriver om här, haha. Men det är väl roligt? Jag var iallafall i ett stort behov av nya skor så idag åkte jag och Amanda in till Kalmar, hon har ju tagit körkort nu så det är så smidigt att bara ta bilen in. På stadium gick jag in och fick med mig ett par vita låga converse ut. Klassiska, snygga och passar till allt! Nu är det bara vårjackan som är kvar, det hade jag kollat in en i Nybro faktiskt men när vi drog dit för att titta på den så fanns den inte i min storlek.. Så det var synd! Men pengarna sparade jag ju, hehe.

Vi passade även på att ta driven på Max. Äter inte där allt för ofta men gott var det!

Ikväll ska jag umgås med mitt hjärta och imorgon ska jag hjälpa min morbror lite på förmiddagen innan det är dags för fredagsmys!!! Hoppas också att jag får hem min beställning imorgon annars kommer jag inte få den förrän på måndag ://

Work work work

Hej på er!
Dagen började inte på bästa sätt. Hörde nämligen att hunden spydde och insåg sedan att det var på mitt nya fina vita överkast... Så är det att ha hund! In med det i tvätten. Kändes även som att jag hade lite feber men vi hade ingen febertermometer som fungerade så det fick jag aldrig reda på. Tog iallafall en Ipren och nu mår jag bra! 
Igår bestämde jag med morbror att jag skulle komma och jobba lite i hans trädgård, så jag cyklade ut dit vid halv 10 där jag fick räffsa massor och plantera lite blommor. Har en fet blåsa från räffsningen på min högra hand nu, och den är inte skön kan jag säga!

När jag kom hem tillagade jag lite pannkakor till mig och syster, vi hittade en gammal stekpanna med små plättar i så det var lite kul att göra.

Efter det var jag och syster och handlade åt mamma och vi gjorde även en beställning på nordicfeel som förhoppningsvis kommer i veckan. Bra dag! 

Make up revolution

make up revolution
Har ni checkat in det nya märket Make Up Revolution som har kommit till Sverige nu på senaste tiden? Speciellt så finns dessa produkter på nordicfeel.se och jag ska faktiskt själv göra en beställning snart, på paletten nere till vänster som är en contour palett. Det ska bli så spännande att få prova den och visa er! Har blivit lite smått kär i detta märket p.g.a. att de har så himla mycket fina produkter och kostar inte alls mycket. I like!!!