Fredag - dans

Haha, börjar bli lite tjatigt att jag skriver i varje inlägg att jag ska iväg för att dansa, men så är det faktiskt idag också. Om en timme ska jag vara på Folkets hus ännu en gång för att sedan dra mig mot stan där det är Smaka på världen, och vår dansgrupp ska dansa en gång klockan halv 6, och en vid klockan 7. Ska bli så roligt! Sista dansen nu tror jag, om vi inte har en danslektion kvar innan sommarlovet. Vi får se! Efter vi har dansat ska vi gå ut och äta tillsammans, mysigt! Min fredag är fullbokad ♥
 
Inveg sommarshortsen idag tillsammans med mitt nya linne från BikBok.

Torsdag - Godmorgon

Idag ska jag till tandläkaren vid 20 över 2, så jag missar slutet av skoldagen. Hoppas det går bra iallafall! Efter tandläkaren ska jag hem och äta lite för att sedan återigen ta mig mot folkets hus och köra dansuppvisningen. Ni kommer väl och kollar? Kl 18 i folkets hus, gratis! Genrepen igår gick hyfsat bra, hoppas det går bättre idag!

Xoxo

Vart kommer linnena ifrån?

Det var någon som undrade vart jag hade köpte linnena som jag köpte i Kalmar häromdagen. Här får du svaret!
 Tänkte även passa på att meddela att imorgon blir det dålig bloggning. Ska till Folkets hus direkt efter skolan och genrepa lite inför torsdagen. Vi får se hur länge vi håller på, hoppas inte på så länge eftersom jag helst vill hinna blogga innan dagen är slut!
 
Xoxo