Ordered wanties

Dessa underbara produkter beställde jag igår och får de förhoppningsvis på måndag! Särskilt real techniques sculpt brush och nude tude paletten från the balm har jag velat ha så himla länge. Är så glad att jag äntligen har tagit tag i att beställa hem dessa. Beställde sakerna från Cocopanda.se vilket är en sida jag verkligen rekommenderar! De är så himla prisvärt där. Passade på att beställa en rouge från The balm när jag ändå var igång, hot mama, som jag har hört jättemycket om! Skriver såklart mer om dessa produkter när jag har testat dem. 

Saturday

Jag blev precis klar med dagens naglar vilket blev fransk manikyr för första gången. Det var dessutom den tionde kunden jag hade, wiho! Resultatet blev bra och jag jobbade med naturlig nagel så jag följde bara den smillinjen som redan fanns. Det blir såklart lite svårare när man senare har tippar och ska måla en egen smillinje. 
Igår åkte jag och Amanda in till Kalmar lite innan kl 18 för att äta på Thai silk. Det var supergott och det var verkligen hur länge sen som helst som jag åt där, så det var på tiden! Det var även Kalmar marknad, men vi kollade inte så mycket på den. Jag brukar faktiskt inte åka in när det är marknad i Kalmar, det är mer när det är stadsfesten som jag brukar åka in en sväng. 
Dagens planer är jobb 13-17 sedan direkt till Felix mormor för att fira henne lite! Ha det superbra där ute!
 

Rituals...

Häromdagen skrev jag ju om the body shop och hur förälskad jag blivit i deras produkter. Jag åkte ju in till butiken häromdagen, men vet ni vad? Jag hittade inte vad jag sökte. Jag hade kikat in dedär små förpackningarna med deras showergel som är superbra om man ska ut och resa eller bara ska iväg någon natt eller så. Jag hittade dock en doft av dem, men det stod inte ens var den kostade, dessutom kändes det fjantigt att bara gå in dit för att köpa en sådan. 
Sååå, jag tog mig vidare och kikade runt lite i andra butiker. Sedan kom jag på att Rituals ligger på Baronen, så jag gick dit och personalen där var verkligen hur trevliga som helst. De hoppade inte på mig direkt när jag kom in i butiken, utan jag kikade runt lite vad de hade. Butiken är verkligen hur mysig som helst! Lugn musik, bekväm belysning, ja, helt perfekt. Efter en stund kom det fram en tjej med lite te till mig och hon förklarade även Rituals historia för mig så jag förstod lite mer vad det handlade om. Hon frågade även om jag var ute efter något speciellt och jag berättade att jag var sugen på någon duschkräm och sen visade jag en som jag tyckte luktade fräscht. I samma kollektion fanns det hur mycket produkter som helst, men hon visade mig scrub, duscholja, duschskum och body butter genom att ge mig lite handmassage vilket var jätteavslappnande. 
Jag ville ha alla produkter egentligen (såklart...) men eftersom plånboken säger nej till det så blev det duschskummet denna gången! Den känns verkligen hur lyxigt som helst när man står där i morgonduschen. 
Rituals är något jag verkligen rekommenderar!