1000 meter

Kom nyss hem från simhallen! Så himla skönt det var att simma alltså! Simmade hela 1000 meter och det är det längsta jag någonsin har gjort, hehe. Dock när jag kom ut i omklädningsrummet så hittade jag inte min mobil någonstans, snacka om panik! Men kom på att ja kanske inte tog med den så ja chansade på det och cyklade hem. Och ja, den låg på mitt skrivbord. Då kunde jag pusta ut haha! Nu ska jag äta ett äpple och hallonkesella och sätta mig framför tvn. Ha en fantastisk måndagskväll!

Me

Världens finaste vovve

Hej på er!
 
Idag är det måndag igen och skolan är avklarad för idag! Det är ju bara imorgon också sen är vi lediga en dag. Är det bara jag som tycker att vi skulle kunna få vara lediga torsdag och fredag också? Vem orkar gå tillbaka till skolan efter en dags ledighet mitt i veckan?!
Iallafall. Jag ska fira valborg med min familj och Moas familj, som alltid! Ska bli roligt eftersom vi inte träffas så ofta annars. 
Jag ska snart äta köttfärs i ugn, mums! Och efter det ska jag ner till simhallen för lite motionssim eftersom det inte är någon dans idag. Det låter som en bra måndag enligt mig.
 
Har nyss varit ute och fotat vovven lite. Underbara hund!