Subway surfers

Tänkte tipsa er om ett roligt spel! Subway Surfers. Det finns att ladda ner på Appstore iallafall och det är gratis. Vet inte om det finns på android men ni som har det kan väl kolla om det är så. Det är från början en kille (man kan välja olika figurer efter ett tag) som håller på att klottra på ett tåg, sen upptäcker vakten han och börja jaka honom tillsammans med hans hund. Sedan ska man springa och fånga mynt och akta sig från tågen som kommer mot en, riktigt roligt faktiskt!
 

Mellanmål

Kolla vilka fina mackor mamma gjorde till oss.. Dock hade mamma och pappa salami och brieost i sina. Hade aldrig smakat brieost förrut, och jag är INTE matkänslig men när jag smakade... alltså, det går inte att förklara. Det var bland det äckligaste jag någonsin har smakat!
 

Duscha + packning

Som rubriken lyder, nu ska jag duscha och sedan packa. Sen ger vi oss iväg till Karlskrona och kommer hem imorgon, antar jag. Har en del tidsinställna inlägg på g, eftersom jag inte är säker på om det finns internet där. Men det finns det ibland, så vi får hoppas att det finns det så kan jag blogga ännu mer.
 
 
Passar på att visa dagens outfit.