Alla helgons dag

Hej på er!
Igår var det ju fest som stod på schemat. Amanda kom hit vid klockan ett och så gjorde vi oss iordning, lagade mat osv. för att sedan dra vidare till förfesten vid fem och själva festen började vid 7. Jag hade det roligt igår iallafall och mådde som jag gjorde inatt och imorse. 

Idag är det ju alla helgons dag och jag har precis varit på kyrkogården och tänt ljus vid min gammelfarmor och gammelfarfars grav. Det är ju så himla fint just denhär dagen på kyrkogården och man skulle gärna ha lite tid för att bara gå runt och kolla på alla ljus. Men det hade vi tyvärr inte ikväll för vi får gäster och det blir trerätters! 


St.Tropez

Ett av mina inköp idag i Kalmar är denhär BUS:en (BUS= Brun Utan Sol) som jag köpte på Åhlens. Jag har hört mycket bra omdömen om den och när jag endast har provat lite på handen så verkar den superbra! Imorgon ska jag scrubba hela kroppen och applicera denhär så får vi se hur det blir efter det. Dock ska jag inte ta det i ansiktet imorgon eftersom jag ska sminka mig på fredag, men det ska bli spännande att se resultatet eftersom jag alltid brukar vara så himla blek annars. 
Här är resten av dagens inköp:
 
 

Shoppingtur i Kalmar

Just nu sitter jag och Amanda på bussen på väg hem. Vi har haft en liten shoppingdag i Kalmar och jag har köpt en spännande sak jag tänkte prova ikväll, bland annat. Visar när jag kommer hem! Vi åt även en skagenmacka på 4kök som var supergod. Vad gör ni idag?