Det sista firandet

Mitt hjärta åkte precis ifrån mig, så nu har jag faktiskt redan gjort mig iordning för att sova. Tänkte att jag skulle hinna med ett träningspass imorgon innan skolan, jag har ju faktiskt sovmorgon imorgon. Så skönt, speciellt nu efter lovet! 
Igårkväll var det släktkalas för mig och eftersom två av mina kusiner inte kunde komma så kom dem och firade mig idag istället! Jag fick världens finaste påslakan, ett vitt med en spetskant upptill. Igår fick jag pengar, en supergosig filt och presentkort i två olika affärer. Alltid bra att ha! Fick ju förresten present av Amanda också igår, ett marmorskal till min iPhone, så fiint! Fick också en contourpalett och tre ansiktsmasker. Snacka om fina presenter! Jag har fått så mycket fint och jag är verkligen nöjd med allt. 


Anastasia Beverly Hills


Detta är några av mina köp från när jag var i Kalmar igår! En bra concealer har jag inte haft på flera år, och det är något jag verkligen behöver när jag har så mörka ringar under ögonen. Mitt eyebrow kit från Elf är slut så bestämde mig för att prova på Anastasias dipbrow pomade i färgen taupe istället, har inte hört något negativt om dessa. Köpte även en beautyblender som förhoppningsvis ska hjälpa mig att få en snyggare makeup i framtiden. Har inte provat någon av produkterna än, men det blir senare då jag ska ha släktkalas för mig ikväll! 
Känns förresten som att jag bara lägger ut bilder på nya saker här nuförtiden, haha! Men det blir mycket nu när jag har fyllt år och så, det tror jag ni förstår! Har faktiskt fått en helt underbar present av Amanda idag och får förhoppningsvis mer presenter ikväll, så dessa får ni se imorgon! 

Ni får även en bild på mina nya underbara naglar! Älskar dem! 

Naglar och shopping

Sitter just nu och väntar medan Julie fixar sina naglar. Jag gjorde mina först och jag är så så himla nöjd! Den här gången fixar vi dem hos en tjej som heter Emma. Så duktig! Bilder får ni senare. Efter detta ska jag och mamma in till Kalmar för lite shopping. Fick ju presentkort när jag fyllde år och jag har faktiskt lyckats hålla mitt studiebidrag ganska bra denhär månaden. Jag har skrivit upp vad jag behöver mest så ni får se detta senare! Hoppas ni har en fin fredag i det underbara vädret!