Höstens nya

Var nere på stan en sväng med syster idag för att köpa hem dessa välbehövliga snyggingar nu inför hösten. Från Holly&Whyte som är min favorit hos Lindex. Lovely!
 
Har ju studiedag idag så har fått lite plugg gjort men det är fortfarande lite som behövs göras inför proven i veckan. Behöver också städa mitt rum och ikväll är det träningsdags igen. Ska även försöka hinna med att måla om mina naglar som ser lite halvdana ut. Hoppas ni har en härlig höstdag?
XoXo

Fuck cancer


Har velat ha ett sånthär armband så länge och nu köpte mamma ett åt mig när hon var i Göteborg. Fuck cancer!

Saturday+eldbild

Har varit en bra dag idag! Vaknade vid halv åtta för att gå ut och mocka hos hästarna vilket tog typ en timme. Efter det tog jag en runda med hunden och sen gjorde jag frukost till mig och pappa, Hanna och Mamma är ju bortresta. Jag duschade och gjorde mig iordning och vid 12 var vi på kalas hos min kusin för att fira hennes son som fyller 4! 
Där fick vi varm smörgåstårta och hans farmor hade gjort en superfin pirat-tårta till efterrätt, synd att inte jag gillar tårta! Men jag tog en liten bit ändå. Han fick massor av piratgrejor så vi lekte lite i hans lekrum med alla saker han fick. Vid ca 15.30 drog vi oss hemåt, jag tog en längre runda med hunden och nu sitter jag här. Jag och pappa ska snart handla och kvällen spenderar jag hos älsklingen! Hoppas ni har en underbar lördagskväll :-)