Förlåt!!!


Äntligen fredag hörni! Jag vet att jag har varit så sjukt dålig på att blogga den här veckan men allt har bara känts så stressigt och jag har faktiskt inte haft någon inspiration alls. Iallafall så har vi haft en redovisning, två nationella prov och ett matteprov denna veckan så det har varit lite att tänka på. 
Igår var jag dessutom på Madeshowen, för er som inte vet är det en show där eleverna på Madesjöskolan som går i åk 8 och 9 får göra en show med musik, dans och sketcher. Den var riktigt bra, som alltid! 
Imorgon är det ju Valborg guys, vad har ni planerat? Jag ska vara med det vanliga festgänget, och Elin ska hänga med! Det kommer bli så sjukt roligt och jag är såå taggad. Jag åker in till henne på eftermiddagen någon gång imorgon och sen ska vi äta gott och göra oss iordning tillsammans! I love that girl. 
Hoppas ni får en superfredag!

Pearl jacket

Igår tog jag och älsklingen en spontantripp till Kosta och det var verkligen hur mysigt som helst. Vädret sög ju igår, det kom liksom några cm snö som inte ens har smält än i helgen? Det är liksom snart maj... Iallafall så har jag ju letat efter en quiltad jacka väldigt mycket de senaste veckorna och igår hittade jag en där! Detta är inget märke jag känner igen men Kosta är ju känt för att ha märkeskläder med 30-70% rabatt. Denhär jackan var nedsatt från 1100 till 770 kr så jag slog till. Det stod dock mellan den här beiga färgen eller en rosa nyans, och många av mina vänner tyckte den rosa men jag tänkte att eftersom jag har en rosa skinnjacka i princip samma färg så är det bättre att jag köper denna eftersom jag inte har någon annan jacka i beige! Jag är nöjd iallafall. 
Idag är det måndag vilket innebär sovmorgon. Dessutom fick jag nyss reda på att den sista lektionen är inställd vilket innebär att jag bara har två lektioner idag! 

Sisterpower


Denhär bilden passar bra då jag tänkte ge mig till gymmet efter en stunds plugg. Dock är jag väldigt osäker på om jag ska köra armar eller mage idag. Kanske blir en kombination! 
Jag har ju ersatt mina senaste gympass med springrundor istället så det är därför det har blivit lite konstigt.
Men somsagt, nu sitter jag med matten framför mig och ska försöka plugga lite på den inför provet på onsdag. Det är ju även nationella prov snart i matte så det gäller att ligga i. På tal om nationella prov så har vi faktiskt det i svenska redan nu i veckan. 
Gårdagen var lugn och jag gissar att min lördag ungefär kommer bli likadan. 
Xoxo