Nu snackar viBra start på veckan

Ligger just nu i min säng, 500 spänn fattigare och 10 varor från Ikea rikare. Jag, syster och mamma åkte in till Kalmar efter frukost för att köpa lite smått och gott. Jag fick bland annat hem nya kuddar och filtar som jag sedan ska ha i min soffa, men just nu har jag dem i min säng eftersom soffan inte är uppackad. Åh vad jag längtar till den dagen jag kan få packa upp min soffa ur förpackningen, haha! 
Har bestämt mig för att ha ljusrosa, vitt, grått och svart tema på mitt nya rum. Ska ha vita väggar, grått golv och så har jag en svart säng och en mörkgrå soffa. Därför har jag nu köpt lite filtar och kuddar i temat rosa. Perf!


Söndagshälsning

Vi har en jättefin sommarkväll här där jag bor, hur är det hos er? Har hört att det har varit värsta regnstormen i Stockholm. Hoppas verkligen på bra väder i Göteborg iallafall på torsdag när det är Liseberg som gäller. Får gärna vara fint de andra dagarna med men då är det mest shopping så det är ok med lite halvdant väder också. Ska bli så himla kul!
Shoppinglistan är ett fyllt a4-papper sen får vi se vad pengarna räcker till. Hoppas ni har det kanonbra, njut av resten av sommaren! 
Xoxo