En lördagskväll

En ovanligt tråkig sådan. Sitter hemma själv och utanför öser regnet ner. Dock hoppas jag att min lördag blir lite roligare framåt kvällen då jag förhoppningsvis ska träffa en vän för att gå en runda och sen får vi se vad vi hittar på :-) 
Gårkvällen hos Ottilia var superkul som vanligt! Vi cyklade till Orrefors och köpte pizza och sedan skulle vi cykla tillbaka med pizzan. Det blev ett litet äventyr, iallafall för pizzan, gissa hur den såg ut när den hade skumpat runt i cykelkorgen?! Men som tur var var den god ändå ;-) Vi tittade på madeshowen och skrattade lite åt den, samt kollade vi på That Awkward Moment med Zac Efron. Sjuuukt hur snygg han äääär!!! Jag tyckte filmen var bra, den är värd att se! Gårkvällen var iallafall välbehövd för min del, har varit en hel del som tryckt ner mitt humör på sistone men det är på god väg uppåt igen :-) Är så glad att jag har så himla fina vänner! 

Sommaroutfit

Har varit i Kalmar en sväng idag och med mig hem fick jag en söt blommig (såklart!) topp från H&M. Älskar den! Satte ihop en snabb outfit när jag kom hem och resultatet ser ni nedan, kommer bäras mycket i sommar! Sitter just nu i bilen på väg mot Ottilia med Eve för ikväll väntas det tjejkväll! Ska bli så himla roligt! Hoppas ni också får en bra kväll allihopa :-) 

Kusinfirande och en femkilometare

Kvällens outfit är framhängd då vi ska till kusinen för att fira hennes tolvårsdag. Självklart kommer bilder senare!
Idag vaknade jag vid 6 på morgonen, dock somnade jag om till halv 8 och det var väl tur. Jag är faktiskt lite av en morgonmänniska. Jag går hellre upp tidigt än att sitta uppe sent på kvällarna. Om man går upp tidigt får man mycket gjort på dagarna, så är det! Började i alla fall dagen med att servera frukost till mamma och pappa, det är ju alltid uppskattat. Efter det drog jag mig ut i trädgården för att rensa halva landet som jag har lovat mamma och pappa inför flytten. Lite småäckligt med alla sniglar och spindlar som kryper omkring där, men det är bara att bita ihop! Nu har jag det i alla fall gjort och resten får syrran ta hand om ;-)
Vid tolv har jag planerat in en 5kilometare, letar just nu en dejt men vi får se om jag får napp. Annars ger jag mig iväg själv men det är alltid roligare att ha någon som motiverar en på vägen! 
Hoppas ni får en bra kristihimmelsfärdsdag!