Dagens shopping

Det blev en del köpt idag i Kalmar och jag fick även en superfin halsduk som jag ville ha av min fina fina vän Amanda! Hittade iallafall en lite finare jacka på H&M och ett par nya Molly-jeans eftersom mina sprack (?!) igår... Fick även med mig en ny mascara och en ögonbrynspenna. Den nya mascaran har kommit ut nu och heter lash sensational från maybelline. Passade bra att den kom ut nu eftersom min andra i princip har tagit slut och jag var sugen på att prova denna. Har provat den lite smått och den verkar bra änsålänge! 


Espressohouse med en saknad vän

Sitter just nu på Espresshouse och har tagit en fika med en fin vän. Det var längesen jag träffade Amanda nu eftersom hon går på gymnasiet. Vi har shoppat lite och jag får med mig en hel del fina saker hem! Bild kommer senare. Ikväll blir det Melodifestivalen och jag hejar på Måns eftersom det är den enda  jag vet vem det är. Hoppas ni får en bra lördag! 


Kalasdax

Började kolla på filmen hours med älsklingen förut, riktigt bra film! Vi hann inte se hela och ska fortsätta titta ikväll men nu ska vi på kalas!