B&W

 

Mitt i flyttkaos och skolstart

Nu har skolan kört igång på riktigt, vi har redan fått lite för många läxor tycker jag nog. Det är vad jag har jobbat med lite av min eftermiddag idag. Har även suttit och kollat igenom gamla bilder och bilder sen i somras och jag saknar redan när jag var som brunast. Åh, att jag aldrig kan behålla min färg.. Kolla bara in dessa bilderna..
Anyway, vi börjar få hyffsad ordning på grejerna här i Idehult nu och jag börjar känna mig rätt hemma här ändå. Det ska nog bli bra till slut! Nu längtar jag bara tills jag får mitt egna rum på övervåningen. Men det är några månader kvar dit och det är bara att stå ut. Det kanske kan få bli årets julklapp om jag har tur! 

Laddar för en timmes spinning


Har hjälpt till i nya huset i ett par timmar, så nu är det uppladdning för träningspasset som gäller! Jag ska cykla tillbaka direkt hit efter passet då mamma ska laga kycklingspett och klyftpotatis, så gott! Ännu mer taggad ;-) nästa helg flyttar vi ju hit, så jag ska öva in mig på den nya cykelvägen från detta hållet till friskis nu :-) hoppas ni får en bra kväll!