Måndagsmiddag

Som ni kanske ser så har jag gjort en egen kategori för alla inläggen som har att göra med denna hälsoveckan. 

Middag nummer 1. Blev helt okej för att vara så nyttig som den var, faktiskt! Dock verkade inte mamma och Hanna tycka om den så värst mycket. Men denna veckan är det jag som bestämmer, mohaha. 
Receptet kommer efter alla bilder.
 

Hälsovecka

Denna veckan har vi som en uppgift i skolan att bestämma ett mat- och träningschema till någon vi känner. Jag har valt att göra ett schema till min mamma, och därför kommer jag att bestämma maten i vår familj denna veckan! Jag har valt lite hälsosammare alternativ när det gäller mat. Om en stund ska jag till exempel tillaga tonfiskpasta med lime. Spännande! Alltså kommer det komma upp mycket mat och recept denna veckan.
Just nu håller jag på att göra klart matteläxorna som är till morgondagen. Ikväll väntas det även dansträning för min del. Xoxo
 

Söndagsmiddag

Middagen idag blev riktig söndagsstek gjord av mig och Elias. Det är såndär äkta söndagsmiddag, kött och potatis. Mums! Till efterrätt överraskade vi med äppelpaj och världens godaste vaniljsås. ♥
Vid fem ska jag iväg till Örsjö för att fira kusinbarnets 3årsdag. Skulle även behöva hinna med lite läxor tills morgondagen.
Xoxo