Torsdag

Ganska seg skoldag idag faktiskt! Började med NO, då vi pratade om konkava och konvexa speglar. Sedan var det matte, då jag gjorde den sista provuppgiften, spanska då det var prov som gick helt okej hoppas jag! Efter lunch var det idrott och sen SO då jag var med i en grupp som fick samtala med en universitetslärare om historia.
Imorgon blir det däremot en roligare dag, då jag ska få min födelsedagpresent från mitt hjärta! Vi ska åka mot hemlig destination och bo på hotell. Vet inte riktigt vad älsklingen har planerat eftersom det är en överraskning, men jag ser fram emot det såå mycket och jag kommer höra av mig under helgen så ni vet vad jag håller på med! Vi åker vid halv tio imorgon bitti, så jag är endast en timme i skolan under morgondagen. Skönt!!
Mamma håller på med maten och vid klockan 18.45 är det träning! Gillar livet ♥

Wednesday

Onsdag = kort skoldag framför mig. Dagen börjar med syslöjd, sedan lunch, no, so och elevens val. Chill! Ikväll blir det ingen träning för min del, har nämligen bestämt med syrran att vi ska måla i huset idag, vi ska försöka få nedervåningen färdigmålad. Såå skönt det känns att säga så! För ett år sen var målningen såå långt borta, vi har ju haft huset i två och ett halvt år nu, där vi har varit nästintill varje dag och bara renoverat och jobbat, vi trodde ju aldrig att det skulle vara såhär mycket jobb när vi väl bestämde oss för att köpa huset. Men det var massa saker som gömde sig under ytan som var tvunget att fixas till! Nu är vi iallafall på slutet känns det som och första juni är vårt måldatum att flytta in. 
Hoppas ni får en fantastisk dag, xoxo

I love you

Världens finaste pojkvän fyller 18 år idag. Stort grattis min älskling! Älskar honom sååå mycket. Han är så bra så man till och med kan övertala honom att få sminka honom, dock once in a life time, men roligt hade vi!