2016•06•29

Jag antar att de flesta av er där ute har hört talas om köp-och säljgrupper på facebook? Jag hittade dessa filmer, hela twilightserien för endast 40kr. Hur sjukt är inte det? Jag var snabb med att köpa dem iallafall och i måndags hämtade jag dem av tjejen som sålde dem. Så ja, jag spenderade måndagskvällen och tisdagsförmiddagen med att kolla på alla fem filmer. Tröttnar aldrig på dem, trots att jag har sett dem kanske tre gånger. Tycker den första filmen, Twilight, och den fjärde filmen, Breaking dawn part 1, är de absolut bästa filmerna. När de gifter sig och åker på bröllopsresa, jag smälter... 
Anyway, har förresten beställt en hel del nagelsaker som måste komma i dag, beställde de nämligen i lördags. Jag berättar mer om detta längre fram! Visst är det himla jobbigt att vänta på något man har beställt från nätet? Varje gång...men samtidigt alltid lika kul när man får hem det!

A summernight in a white dress

Här ser ni klänningen jag hade på mig på midsommarafton! Det är ingen ny klänning utan den har faktiskt hängt med ett tag, kände att det inte var så nödvändigt att köpa en ny klänning när det bara var lite firande med släkten. I gymnasiet är ju inte klänningen så viktig på skolavslutningen heller... 
Men visst är den fin? Nu fick ni ingen bild på ryggen men den är v-ringad ända ner till där själva "kjolen" börjar! Älskar den. 

Midsommarfirande

I år blev det ett traditionellt midsommarfirande för mig och Felix, men det var rätt mysigt det med. Vi åkte upp till Borgholm i torsdags och sov över där i en av Felix kompisars lägenhet, vi var ute och åt och kollade på allt folk, tog ett dopp i Köpingsvik... Supermysigt! Det var ju så perfekt väder. I fredags såg inte vädret så bra ut så vi bestämde oss för att åka från Öland rätt tidigt, direkt till min mormor och morfars sommarstuga i Ekenäs. Som tur var blev vädret superbra sen, det var längesen det var fint väder på midsommar. Vi drog och badade på två ställen innan resten av min familj kom dit, då åt vi lite och gjorde en egen midsommarstång. Jag gjorde även min första midsommarkrans gjord på björklöv och blåklint. Blev rätt nöjd ändå!
På kvällskvisten tog vi lite fina bilder vid bryggan.
Min älskling