Svar på kommentar

Fick en kommentar av Sara som undrade vilken foundation vi använde på min sminkkurs, och det var ju den jag sedan köpte med mig hem. Jag tyckte den passade mig så bra för att den var så täckande och jag är väldigt röd i hudtonen i ansiktet så den var super för mig. Den heter studio foundation och min är i färgen beige. Den kostar 255 kr och kan köpas på Make Up Store!

Min nya kalender

Ett av mina fynd på Ullared var faktiskt en kalender som verkade så himla bra när Emma tipsade mig om den, och jag kan inte annat än att hålla med henne! Det är inte överdrivet med plats att skriva på varenda dag, den innehåller plats för att sätta in sitt skolschema på och även för att skriva in sina provresultat! Så den har jag börjat fylla med saker nu, tänkte att jag ska hålla reda på alla prov och allt som kommer igång när skolan börjar. Man kan dessutom byta ut bilden på framsidan och det har jag såklart redan gjort.


Hair of the day


Slängde ihop en lite slarvig knut idag!
Har även idag upptäckt att Friskis har sina vanliga öppettider from nästa vecka så det ser jag fram emot! Har ju lite tid där när älsklingen ska jobba hela veckan. 
För övrigt så var jag på Felix mormors kalas igår och det var lika trevligt som alltid med massor av mat! Ikväll håller jag mig hemma dock, och imorgon är det lite grillkväll hemma hos honom. Mycket roligt nu på sommaren!