Jag testar - the body shop ansiktsmask

När jag var i Växjö och shoppade i torsdags så fick jag ju med mig hem en del produkter från the body shop. Jag fick, förrutom de sakerna jag köpte, med mig ett gratisprov hem av en av de nya ansiktsmaskerna som snart ska komma ut i butik! Så, idag bestämde jag mig för att prova den och dela med mig av detta till er.
Jag tror det är fyra olika ansiktsmasker som ska komma ut, och den jag fick med mig kallas Himalayan charcoal vilken ska vara väldigt rengörande! Alla dessa masker är 100% vegetabiliska.
 
När jag tog på mig masken så insåg jag att det var små bitar i den av något slag, jag sökte vidare på detta och insåg att "charcoal" tydligen betyder "träkol" vilket är en asiatisk hemlighet som används för att verkligen dra ut orenheter på djupet. Jag insåg också ganska snabbt att den luktade väldigt fräsht!
När jag hade fått på mig masken helt och hållet så kändes det att den verkligen tog på huden, nästan så det sved lite men det var skönt eftersom man kände att det verkligen hjälpte. 
 
Efter 5-10 minuter ska den sköljas av, då med cirkulerande rörelser eftersom masken innehåller en peeling som ska rengöra och ta bort döda hudceller. Detta var ett stort plus eftesom man då även kände var man hade kvar av masken på huden, med andra ansiktsmasker kan man tro att man har sköljt av allt och när man senare kollar i spegeln så inser man att halva masken sitter kvar i ansiktet. 
Man kände verkligen på en gång hur mjuk och len man blev av den! Jag brukar ha ganska mycker pormaskar i ansiktet och dessa såg man verkligen skillnad på, de syntes mycket mindre.
Detta är en produkt jag verkligen kommer skaffa mig i framtiden! Frågan är bara när den kommer ut i butik.
 Kom ihåg mig?