2 die 4

Imorgon bär det iväg till Ullared med Ottilia! Det ska bli så himla roligt och ni vet ju hur galen jag är när det gäller Ullared... 
Jag har, såklart, siktat in mig på heminredning eftersom jag förväntar mig att mitt rum blir klart där uppe snart! Även om det inte är färdigt än så har jag planer på var jag ska ha för inredning, precis var jag ska ställa vissa saker osv... hehe. Jag har ju väntat så länge nu! 
Iallafall, vid sju-tiden imorgon bär det iväg och på grund av att det blir så tidigt så kommer Ottilia till mig redan ikväll för att sova över här. Supermysigt!
Meningen med detta inlägget egentligen var att visa upp lite "inspo" av den typ av inredning jag kommer att ha på mitt rum! Jag vet att ni som kollar min blogg med mobilen inte kan se denna bilden helt, men det är värt att logga in på datorn för att se hela, jag lovar!
Något som jag har blivit helt förälskad i på senare tid är långhåriga kuddar! Hur mysigt ser inte det ut? Doftljus och kopparfärgade ljusstakar är inte helt fel det heller. 
 
interior
 Kom ihåg mig?